Promosi VIVIX Ogos 2018 – Harga Lebih JIMAT !

Promosi Harga VIVIX 2018 – Harga VIVIX lebih JIMAT

 

Promosi VIVIX Ogos 2018 - Harga Lebih Jimat
Promosi VIVIX Ogos 2018 – Harga Lebih Jimat
Promosi VIVIX Ogos 2018 - Harga Lebih Jimat
Promosi VIVIX Ogos 2018 – Harga Lebih Jimat

 

PROMOSI VIVIX SHAKLEE OGOS 2018 KEMBALI LAGI 🙂 !!!

Ramai yang tanya berapa harga vivix Shaklee ni?

 

Hah, untuk makluman semua, harga vivix Shaklee retail adalah RM4++ sebotol.  Tetapi apabila anda menjadi ahli Shaklee, anda akan mendapat penjimatan sehingga 20% @ lebih kurang RM100.  Hah jauh beza tuh kan.

 

Apa kata, anda jadi ahli Shaklee dengan saya nak?  Untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee, anda hanya perlu membayar sebanyak RM65 seumur hidup.  Tetapi dengan pembelian 2 botol vivix, anda akan dapat ahli secara percuma malah Shaklee bagi pulak cash back lebih kurang RM36 dekat kita untuk bulan berikutnya.

 

Promosi VIVIX Ogos 2018 - Harga Lebih Jimat
Promosi VIVIX Ogos 2018 – Harga Lebih Jimat

 

JIMAT kan, jadi ahli Shaklee untuk makan sendiri pon dapat cash back, apetah lagi kalau buat business kan.

Cuba anda bayangkan, 1 botol vivix anda dapat JIMAT lebih kurang RM100 jika anda jadi ahli.  Macam mane pulak kalau anda beli banyak?  Lagi JIMAT kan.

 

Promosi VIVIX Ogos 2018 - Harga Lebih Jimat
Promosi VIVIX Ogos 2018 – Harga Lebih Jimat

Anda nak tahu tak siapa sebenarnya yang boleh ambil vivix Shaklee ni.

Actually, vivix Shaklee ni semua peringkat umur pun boleh ambil.  Jika vivix diambil oleh para pesakit, ia berfungsi untuk mengawal penyakit dari terus merebak dan ada yang sembuh dari penyakit tersebut dengan izin ALLAH S.W.T.  Jika vivix tersebut diambil oleh orang yang sihat, ia berfungsi untuk mencegah penyakit seterusnya dapat menyihatkan tubuh badan anda.

  • Vitamin vivix untuk Alergik, Alahan
  • Vitamin vivix untuk Berhenti Merokok
  • Vitamin vivix untuk Bersihkan Darah
  • Vitamin vivix untuk Bersihkan Hati
  • Vitamin vivix untuk Detoks
  • Vitamin vivix untuk Gastrik
  • Vitamin vivix untuk Gout
  • Vitamin vivix untuk Ibu Bersalin
  • Vitamin vivix untuk Ibu Mengandung
  • Vitamin vivix untuk Ibu Menyusu
  • Vitamin vivix untuk Imun Sistem
  • Vitamin vivix untuk Jantung
  • Vitamin vivix untuk Jeragat dan Jerawat
  • Vitamin vivix untuk Kecutkan Fibroid dan Cyst
  • Vitamin vivix untuk Kencing Manis
  • Vitamin vivix untuk Kesuburan
  • Vitamin vivix untuk Kulit
  • Vitamin vivix untuk Kurangkan Kolesterol
  • Vitamin vivix untuk Kuruskan Badan
  • Vitamin vivix untuk Lelah dan Asma
  • Vitamin vivix untuk Lelaki
  • Vitamin vivix untuk Merawat Tonsil
  • Vitamin vivix untuk Otak
  • Vitamin vivix untuk Penyakit Lupus
  • Vitamin vivix untuk Rambut
  • Vitamin vivix untuk Sendi
  • Vitamin vivix untuk Stress dan Kemurungan
  • Vitamin vivix untuk Strok
  • Vitamin vivix untuk Tambah Berat Badan
  • Vitamin vivix untuk Tambah Tenaga
  • Vitamin vivix untuk Tekanan Darah Tinggi
  • Vitamin vivix untuk Tulang
  • Vitamin vivix untuk Wanita Menopause

*** Supplemen adalah sebagai ikhtiar serta usaha untuk merawat dan mencegah sesuatu penyakit.  Tidak ada penyakit yang tiada ubat.

 

Pengedar Sah Shaklee - VIVIX - Ipoh, Perak
Pengedar Sah Shaklee – VIVIX – Ipoh, Perak
Pengedar Shaklee Ipoh Perak Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak Pengedar Youth Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Shaklee Ipoh Perak Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak Pengedar Youth Shaklee Ipoh Perak

 

Untuk mendapatkan VIVIX dengan harga Promosi dan lebih JIMAT boleh hubungi no. di bawah: –

Promosi VIVIX Ogos 2018 - Harga Lebih JIMAT ! 1

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *