Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2019 Cara Jadi Ahli Shaklee 2019

Cara Daftar Ahli Shaklee Online & Jadi Ahli Shaklee 2019

Cara Daftar Ahli Shaklee Online & Jadi Ahli Shaklee 2019

Anda tengah bercadang nak jadi ahli shaklee dan nak beli produk Shaklee dengan harga ahli?

Disini saya ingin kongsikan kepada anda semua tentang cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee. Jika anda adalah pengguna produk shaklee tegar, saya syorkan anda daftar sebagai ahli shaklee untuk anda dapat harga lebih jimat dan akan lebih menjimatkan poket anda.

Ada 3 Cara Anda Nak Daftar Ahli Shaklee

[INTRO] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut dictum interdum ipsum in pulvinar. Etiam quis quam libero. Suspendisse at erat ac ante dictum mattis. Nam in leo rutrum, interdum lacus eu, efficitur diam.

1. Daftar ahli Shaklee secara percuma.

[POINTS] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut dictum interdum ipsum in pulvinar. Etiam quis quam libero. Suspendisse at erat ac ante dictum mattis. Nam in leo rutrum, interdum lacus eu, efficitur diam. Pellentesque fermentum lectus quam, a placerat dui semper ornare. Sed ut sagittis urna, vitae tincidunt leo.

2. Daftar ahli Shaklee dengan pembelian produk shaklee dan automatik dapat harga ahli shaklee.

Anda nak dapatkan produk Shaklee dengan harga ahli lebih jimat?
Senang saja!
Anda daftar sebagai ahli Shaklee dengan pembelian produk shaklee dengan sebarang jumlah harga produk, maka anda automatik boleh terus jadi ahli shaklee dan dapat beli produk dengan harga ahli shaklee. Mudah kan?

3. Daftar ahli Shaklee hanya RM75 sahaja tanpa beli produk.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut dictum interdum ipsum in pulvinar. Etiam quis quam libero. Suspendisse at erat ac ante dictum mattis. Nam in leo rutrum, interdum lacus eu, efficitur diam.

Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2019 Cara Jadi Ahli Shaklee 2019
Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2019 & Cara Jadi Ahli Shaklee 2019

Cara Daftar Ahli Shaklee Online

Anda berminat nak daftar ahli shaklee secara online?

Cara daftar ahli shaklee online adalah dengan isi form dibawah untuk maklumat pendaftaran ahli shaklee. Kami akan proses keahlian shaklee anda.

** Keahlian Shaklee akan diaktifkan dalam masa 24 jam selepas proses pembayaran. Pihak HQ Shaklee akan menghantar status keahlian serta ID Shaklee melalui SMS/Email. Segala urusan penghantaran starter kit juga akan dihantar oleh pihak HQ Shaklee.

**Untuk info lanjut dan respon yang segera, anda boleh sms/whatsapp/telegram “DAFTAR SHAKLEE” di +60189537357 @ click je whatsapp kat bawah ni.

1

Kelebihan dan Faedah Sebagai Ahli Shaklee

Faedah yang paling bagus tentang jadi ahli Shaklee ni ialah setiap kali anda beli, anda dapat point yang mana point ni boleh ditukar kepada wang tunai.

Zaman-zaman GST dan harga barang naik ni, kalau dapat extra RM50 sebulan hasil dari makan vitamin, bukan ke terlebih-lebih untung buat poket kita kan 🙂

Tu baru RM50, ada orang dapat RM100 setiap bulan hanya sebab dia beli Vitamin Shaklee untuk mak ayah dan anak-anak serta suaminya setiap bulan.

Selain dari dapat wang dari point pembelian, kelebihan jadi ahli Shaklee ni adalah :

  • Dapat beli dengan harga ahli
  • Dapat privilege ahli macam contohnya harga promosi produk diskaun, free gift vitamin percuma, kupon extra diskaun dan sebagainya.
  • Dapat jemputan ke event shaklee untuk setiap kali shaklee meraikan perayaan seperti Hari Raya, Chinese New Year dan sebagainya.

Kena maintain minimum pembelian atau point setiap bulan ke?

TAK PERLU.
Anda tak perlu maintain beli produk setiap bulan.

Andai kata anda dah lama tak beli produk Shaklee tapi tiba-tiba tergerak hati nak beli, ID SHAKLEE anda masih sah lagi. Apa yang anda perlu buat, hanya beli sebarang produk shaklee minimum RM30, secara automatik keahlian anda akan di perbaharui. Senang kan?

Bagi anda yang belum tahu, mendaftar jadi ahli Shaklee bukan bermaksud anda adalah peniaga Shaklee. Sebenarnya 98% dari ahli Shaklee berdaftar di Malaysia ni adalah dari kalangan mereka yang daftar sebab nak makan Shaklee pada harga ahli. Konsep sama macam anda daftar keahlian JCard atau Body Shop, Tesco, Aeon dan sebagainya.

Apa tunggu lagi, jom hubungi saya untuk jadi ahli shaklee hari ini.

JIMAT sehingga 15% – 20% dari harga non-member tau untuk sebarang produk shaklee, sangat menguntungkan anda jadi ahli shaklee, takde rugi apa-apa pon, malah dapat pulak cash shaklee bagi.  WOW !!!

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya. [WHATSAPP SEKARANG 018-953 7357]

Pengedar Shaklee Ipoh Perak Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Shaklee Ipoh Perak Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Shaklee Ipoh Perak Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak Pengedar Youth Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Youth Shaklee Ipoh Perak

Link yang berkaitan:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *