Cara Daftar Ahli Shaklee Online

Cara Daftar Ahli Shaklee Online

 

Anda ingin menjadi ahli dan membeli produk Shaklee dengan harga Ahli ? Jom sertai kami dengan hubungi No. yang tertera di sini.

Disini saya ingin kongsikan kepada anda semua tentang cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee.

1)           Daftar ahli Shaklee secara percuma.

2)           Dapatkan produk Shaklee dengan harga ahli dan daftar sebagai ahli Shaklee secara online.

3)           Daftar ahli Shaklee hanya RM69.00 sahaja.

 

** Keahlian Shaklee akan diaktifkan dalam masa 24 jam selepas proses pembayaran. Pihak HQ Shaklee akan menghantar status keahlian serta ID Shaklee melalui SMS/Email. Segala urusan penghantaran starter kit juga akan dihantar oleh pihak HQ Shaklee.

**Untuk info lanjut dan respon yang segera, anda boleh sms/whatsapp/telegram “DAFTAR SHAKLEE” di +60189537357 @ click je box kt bawah nie.

Cara Daftar Ahli Shaklee Online 1

 

Kelebihan dan Faedah Sebagai Ahli Shaklee

Faedah yang paling bagus tentang jadi ahli Shaklee ni ialah setiap kali anda beli, anda dapat point yang mana point ni boleh ditukar kepada wang tunai.

Zaman-zaman GST dan harga barang naik ni, kalau dapat extra RM50 sebulan hasil dari makan vitamin, bukan ke terlebih-lebih untung buat poket kita kan 🙂

Tu baru RM50, ada orang dapat RM100 setiap bulan hanya sebab dia beli Vitamin Shaklee untuk mak ayah dan anak-anak serta suaminya setiap bulan.

Selain dari dapat wang dari point pembelian, kelebihan jadi ahli Shaklee ni adalah :

  • Dapat beli dengan harga ahli
  • Dapat privilege ahli macam contohnya vitamin percuma, kupon extra diskaun.
  • Dapat jemputan makan-makan setiap kali ada perayaan seperti Hari Raya, Chinese New Year dan sebagainya.

Kena maintain minimum pembelian atau point setiap bulan ke?

Takde, anda tak perlu maintain apa-apa. Katakan dah 10 tahun tak beli Shaklee tapi tiba-tiba tergerak hati nak beli, ID SHAKLEE anda masih sah. Untung betul kan?

Bagi anda yang belum tahu, mendaftar jadi ahli Shaklee bukan bermaksud anda adalah peniaga Shaklee. Sebenarnya 98% dari ahli Shaklee berdaftar di Malaysia ni adalah dari kalangan mereka yang daftar sebab nak makan Shaklee pada harga ahli. Konsep sama macam anda daftar keahlian JCard atau Body Shop, Tesco, Aeon dan sebagainya.

 

Pengedar Shaklee Ipoh Perak Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak Pengedar Youth Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Shaklee Ipoh Perak Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak Pengedar Youth Shaklee Ipoh Perak

 

Apa tunggu lagi, jom hubungi saya untuk register new member.

JIMAT sehingga 20% – 25& tau untuk sebarang produk shaklee, untungkan kome jadi ahli, ta dew rugi apa-apa pon awak semua, malah dapat pulak cash shaklee bagi.  WOW !!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *