Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2019 Cara Jadi Ahli Shaklee 2019

Cara Daftar Ahli Shaklee Online & Jadi Ahli Shaklee 2019

Cara Daftar Ahli Shaklee Online & Jadi Ahli Shaklee 2019

Anda tengah bercadang nak jadi ahli shaklee dan nak beli produk Shaklee dengan harga ahli?

Disini saya ingin kongsikan kepada anda semua tentang cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee. Jika anda adalah pengguna produk shaklee tegar, saya syorkan anda daftar sebagai ahli shaklee untuk anda dapat harga lebih jimat dan akan lebih menjimatkan poket anda.

Ada 3 Cara Anda Nak Daftar Ahli Shaklee

Ada beberapa cara anda boleh pilih untuk anda mendaftar sebagai ahli shaklee. Anda boleh pilih salah satu daripada cara berikut:

1. Daftar ahli Shaklee secara percuma.

Jika anda pengguna tegar produk shaklee atau anda baru bercadang nak dapatkan produk shaklee dengan harga lebih jimat, anda boleh pilih untuk daftar ahli shaklee secara percuma dengan pembelian produk shaklee 200uv points (anggaran total pembelian minima Rm700 ke atas).

Untuk ketahui lebih lanjut cara daftar ahli shaklee secara percuma ni, anda boleh terus whatsapp atau hubungi saya. πŸ˜€

2. Daftar ahli Shaklee dengan pembelian produk shaklee dan automatik dapat harga ahli shaklee.

Anda nak dapatkan produk Shaklee dengan harga ahli lebih jimat?
Senang saja!

Anda boleh pilih daftar sebagai ahli Shaklee dengan pembelian mana-mana satu produk shaklee dengan sebarang jumlah harga produk.

Tiada minima amount malah dengan hanya buat pembelian 1 produk shaklee saja pun anda boleh daftar ahli dan secara automatik anda terus jadi ahli shaklee, dapat membership starter kit dan dapat beli produk dengan harga ahli shaklee. Mudah kan?

3. Daftar ahli Shaklee hanya RM75 sahaja tanpa beli produk.

Untuk cara yang ketiga ini, anda boleh juga daftar ahli shaklee tanpa beli produk pun boleh jadi ahli shaklee, tiada masalah! πŸ˜€

Anda Daftar ahli shaklee hanya dengan Rm75 dan anda secara automatik akan jadi ahli shaklee dan menikmati kelebihan dan manfaat sebagai ahli shaklee dan anda boleh terus dapat harga ahli produk shaklee.

Hubungi saya cepat ye untuk daftar ahli shaklee. Saya akan proses keahlian anda dengan cepat dan pantas! πŸ˜‰

Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2019 Cara Jadi Ahli Shaklee 2019
Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2019 & Cara Jadi Ahli Shaklee 2019

Cara Daftar Ahli Shaklee Online

Anda berminat nak daftar ahli shaklee secara online?

Anda boleh daftar ahli shaklee secara online dengan isi form ini untuk maklumat pendaftaran ahli shaklee anda dan akan proses keahlian shaklee anda on the spot.

Daftar ahli shaklee online dengan hanya 5 Steps saja seperti dibawah!

Step 1: Anda klik butang “JOIN NOW” ini dan anda akan dibawa ke website official Shaklee Malaysia.

Cara Daftar Ahli Shaklee Online & Jadi Ahli Shaklee 2019 1

Step 2: Pastikan anda berada di page web address link ini:
http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1299387
Kemudian, anda KLIK link menu “JOIN NOW” seperti dalam gambar ini.

Cara Daftar Ahli Shaklee Online & Jadi Ahli Shaklee 2019 2

Step 3: Kemudian, anda isi form “JOIN NOW” ini. Pastikan maklumat adalah betul terutamanya No.Telefon dan Email kerana Shaklee ID anda akan terus dihantar ke sms dan email anda dari website Shaklee Malaysia.

Kemudian, anda perlu tick “I consent to Shaklee assigning me a sponsor.” seperti gambar dibawah.

Seterusnya anda klik butang “JOIN NOW” untuk complete kan proses daftar ahli shaklee secara online ini.

Cara Daftar Ahli Shaklee Online & Jadi Ahli Shaklee 2019 3

Step 4: Seterusnya Anda akan automatik terus dimasukkan dalam web ahli shaklee2u untuk proses pembelian membership starter kit (daftar ahli tanpa beli produk), atau anda pun boleh juga terus beli produk shaklee dengan harga ahli secara automatik.

Step 5: Seterusnya Anda tunggu sms dan email dari pihak Shaklee Malaysia. Anda akan dapat Shaklee ID dan temporary password di dalam sms dan email tersebut.

Selepas anda complete kan 5 steps di atas, sila hubungi saya untuk proses pembayaran (jika pembayaran manual melalui bank fund transfer/cash deposit machine, CDM). Ini untuk tujuan verification pengesahan pendaftaran online yang anda buat tadi.
KLIK BUTANG WHATSAPP NI SEKARANG:

Cara Daftar Ahli Shaklee Online & Jadi Ahli Shaklee 2019 4

** Keahlian Shaklee akan diaktifkan on the spot selepas anda membuat pembayaran membership starter kit (atau akaun shaklee anda akan aktif dalam masa 24 jam selepas proses pembayaran secara manual). Pihak HQ Shaklee akan menghantar status keahlian serta ID Shaklee melalui SMS/Email. Segala urusan penghantaran starter kit juga akan dihantar oleh pihak HQ Shaklee.

** Untuk info lanjut dan respon pantas, anda boleh sms/whatsapp β€œDAFTAR SHAKLEE” ke +60189537357 @ click je whatsapp kat bawah ni. πŸ˜€

Sebarang pertanyaan & respond pantas, boleh terus hubungi saya.[WHATSAPP SEKARANG 018-953 7357]

Pengedar Shaklee Ipoh Perak Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Shaklee Ipoh Perak Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Shaklee Ipoh Perak Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak Pengedar Youth Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Youth Shaklee Ipoh Perak

Kelebihan dan Faedah Sebagai Ahli Shaklee

Faedah yang paling bagus tentang jadi ahli Shaklee ni ialah setiap kali anda beli, anda dapat kumpul point yang mana point ni boleh ditukar kepada wang tunai cashback dari Shaklee Malaysia.

Zaman-zaman GST dan harga barang naik ni, kalau dapat extra RM50 sebulan hasil dari makan vitamin, bukan ke terlebih-lebih untung buat poket kita kan πŸ™‚

Tu baru RM50, ada orang dapat RM100 setiap bulan hanya sebab dia beli Vitamin Shaklee untuk mak ayah dan anak-anak serta suaminya setiap bulan.

Selain dari dapat wang dari point pembelian, kelebihan jadi ahli Shaklee ni adalah :

  • Dapat beli dengan harga ahli
  • Dapat privilege ahli macam contohnya harga promosi produk diskaun, free gift vitamin percuma, kupon extra diskaun dan sebagainya.
  • Dapat jemputan ke event shaklee untuk setiap kali shaklee meraikan perayaan seperti Hari Raya, Chinese New Year dan sebagainya.

Kena maintain minimum pembelian atau point setiap bulan ke?

TAK PERLU.
Anda tak perlu maintain beli produk setiap bulan.

Andai kata anda dah lama tak beli produk Shaklee tapi tiba-tiba tergerak hati nak beli, ID SHAKLEE anda masih sah lagi. Apa yang anda perlu buat, hanya beli sebarang produk shaklee minimum RM30, secara automatik keahlian anda akan di perbaharui. Senang kan?

Bagi anda yang belum tahu, mendaftar jadi ahli Shaklee bukan bermaksud anda adalah peniaga Shaklee. Sebenarnya 98% dari ahli Shaklee berdaftar di Malaysia ni adalah dari kalangan mereka yang daftar sebab nak makan Shaklee pada harga ahli. Konsep sama macam anda daftar keahlian JCard atau Body Shop, Tesco, Aeon dan sebagainya.

Apa tunggu lagi, jom hubungi saya untuk jadi ahli shaklee hari ini.

JIMAT sehingga 15% – 20% dari harga non-member tau untuk sebarang produk shaklee, sangat menguntungkan anda jadi ahli shaklee, takde rugi apa-apa pon, malah dapat pulak cash shaklee bagi.  WOW !!!

Sebarang pertanyaan & respond pantas, boleh terus hubungi saya.[WHATSAPP SEKARANG 018-953 7357]

Pengedar Shaklee Ipoh Perak Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Shaklee Ipoh Perak Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Shaklee Ipoh Perak Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak Pengedar Youth Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Youth Shaklee Ipoh Perak

Link yang berkaitan:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *